Vi söker en driftig och erfaren processoperatör

NordArom i Norrköping tillverkar aromer och färg för livsmedelsindustrin. Vi fortsätter att växa och söker nu ytterligare en ny medarbetare till vårt produktionsteam.

Vi söker dig som är en driftig processoperatör med stor erfarenhet av processteknik och livsmedelsproduktion. Samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet är viktiga egenskaper om du vill ingå i vårt team och tillsammans med oss utveckla och optimera våra produktionsprocesser. Tjänsten kräver även att du har en god fysik.

Du bör ha körkort och truckkort för att vara aktuell för tjänsten.

Nyfiken? Tveka inte att höra av dig till platschef Helena Pantzar på telefon 011-13 20 20 eller att skicka din ansökan via e-post till: helena.pantzar@nordarom.se.

Tjänsten tillsättes snarast.

NordArom i Norrköping utvecklar och tillverkar aromer och färg för livsmedelinsdustrin. Det har vi gjort sedan 1956. Idag samarbetar med livsmedelsproducenter över hela Europa, ofta i stora produktutvecklingsprojekt som verkligen sätter vår kunskap och erfarenhet på hårda prov. Men med vår historia som liten, lokal bagerigrossist i bagaget är vi minst lika måna om våra mindre kunder. Vårt mål är att all vår verksamhet ska präglas av kunskap, bredd, engagemang och flexibilitet. Välkommen till vår värld av smak och färg!