Välkommen till vår värld
av smak och färg

Våra styrkor

I över 50 år har vi på NordArom satt smak och färg på allt från isglassar till marsipantårtor. Idag samarbetar med livsmedelsproducenter över hela Europa, ofta i stora produktutvecklingsprojekt som verkligen sätter vår kunskap och erfarenhet på hårda prov.

Vårt mål är att all vår verksamhet ska präglas av:

Kunskap

Genom sin långa yrkeserfarenhet vet våra produktutvecklare precis hur den rätta smaken eller färgen ska blandas – oftast med bara ögon, näsor och smaklökarna som arbetsverktyg. Dessutom ser vi förstås till att våra produkter fungerar i just din produktion.

Bredd

Godis, bakelser, mineralvatten, yoghurt, glass, kosttillskott, energidrycker… vi har aromer och färger som passar för många olika användningsområden. Och inte sällan kan vår kunskap från en bransch komma till nytta i en annan.

Vårt engagemang

Vi på NordArom brinner för smak och färg. Vi åker ofta på mässor runt om i världen för att fånga upp de senaste smakerna och färgerna och vi hjälper mer än gärna våra kunder med nya idéer för att utveckla vårt samarbete. Därför har också många av våra kundrelationer varat i många år.

Vår flexibilitet

Tack vare vår koncentrerade verksamhet och vår platta organisation kan vi leverera både stora och små kvantiteter och snabbt ta fram speciallösningar som passar dina särskilda behov.