Välkommen till vår värld
av smak och färg

Våra produkter passar till

Bageri

Vi på NordArom har varit en välkänd leverantör till bageriindustrin i flera decennier. Men andra ord är våra aromer och färger för bakverk väl beprövade vid det här laget. I vårt sortiment har vi aromer och färger (flytande och pulver) både för dig som bakar själv och för dig som levererar halvfabrikat till andra. Vår försäljning sker direkt och via utvalda bagerigrossister.

Konfektyr

Gelé, skumfigurer, chokladpraliner eller hårda karameller. Vi har aromer och färgämnen för all slags konfektyr och tillräcklig kunskap för att få våra produkter att passa i din produktion.

Framgångsrika konfektyrprodukter bygger ofta på en kombination av spännande smak och en tilltalande färg. Därför arbetar vi i nära samarbete med våra kunder och delar gärna med oss av alla trender vi snappar upp under våra resor.

Glass och mejeri

Att bli den som prickar in säsongens storsäljare är den stora utmaningen för varje glasstillverkare. Vi hjälper dig att hitta den rätta smaken och färgen, vare sig målet är en helt ny, spännande smakupplevelse eller att återskapa en favorit från förr. Vi har aromer och färger för såväl glassmix som för ripplar, sylter och doppmassor och naturligtvis ser vi till att våra leveranser passar just din produkts fetthalt och frysegenskaper.

Många av våra produkter är också lämpliga för mejeriprodukter som till exempel smaksatt mjölk och yoghurtprodukter. Tack vare vår flexibla produktion kan vi tillfredsställa behoven även hos mindre mejerier.

Drycker

Drycker är kanske det allra mest föränderliga av våra affärsområden. För att hänga med i konsumenternas ständiga krav på nyheter krävs en flexibel och idérik partner som snabbt kan ta fram nya, tilltalande smak-och färgkombinationer. En sådan partner är vi på NordArom.

Vi har produkter särskilt anpassade för flera olika typer av drycker, som t ex mineralvatten och läsk och många nöjda kunder inom bryggeribranschen.

Andra livsmedel

Aromer och färgämnen kan användas i många typer av livsmedel, fler än vi kanske kan tro. Det kan handla om att förstärka en naturlig smak i en fettreducerad produkt, leva upp till konsumenternas krav på en aptitlig färg eller att återställa smak och färg som gått förlorad under tillverkningsprocessen. Vi delar gärna med oss av vår kunskap om vilka möjligheter våra produkter ger-och om vilka begränsningar lagar, regler och förordningar ger.